Главная » 2019 » Ноябрь » 11 » 14-річну дівчину підозрюють у жорстокому вбивстві у США: деталі

14-річну дівчину підозрюють у жорстокому вбивстві у США: деталі

11.11.2019 в 10:30 просмотров: 515 комментариев: 0 Мир
Поліція виявила мертвого місцевого зоозахисника у його будинку в американському місті Філадельфія. Звинувачення у вбивстві чоловіка висунули 14-річній дівчині.

Загиблим виявився 59-річний Альберт Чернофф, повідомляє CNN.

Читайте також: В Росії відомий історик Соколов розчленував коханку-студентку Єщенко

Як повідомили правоохоронці, 5 листопада вони, приїхавши за викликом, виявили прив'язане до ліжка тіло чоловіка. У нього була велика рана на голові та кілька порізів на грудях.

З'ясувалося, що перед смертю Черноффа його помешкання відвідувала дівчина-підліток. Поліція оприлюднила відео з камер спостереження, аби її ідентифікувати.

Незадовго вона сама з'явилася у відділку поліції – з матір'ю та двома захисниками. 8 листопада її затримали, попереднє слухання призначили на 27 листопада. Один з адвокатів дівчини прокоментував інцидент:

Це дуже сумна ситуація. Є причина, чому поліція говорить небагато,
– наголосив Говард Тейлор.

На запитання, чи є вона жертвою, він відповів, що "не сказав би так", але й підкреслив, що Чернофф "також не був абсолютно невинним".

Загиблий був відомим захисником тварин у Філадельфії. Творці документального фільму за його участі поділилися коротким відео про Черноффа, у якому високо оцінили його "теплоту та прихильність".

 
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo