Главная » 2022 » Декабрь » 12 » Передпосівна обробка озимої пшениці та її роль у вирощуванні якісної рослинної продукції

Передпосівна обробка озимої пшениці та її роль у вирощуванні якісної рослинної продукції

12.12.2022 в 13:47 просмотров: 542 комментариев: 0 LifeStyle
Що впливає на урожайність зернових культур? Складно виділити якийсь один ключовий фактор, адже вони діють комплексно та потребують всебічного розгляду аспектів успішного ведення сільського господарства. Все ж, одним з початкових етапів підготовки до нового сезону можна назвати протруювання, знезаражування, обробку біологічно активними речовинами.

Передпосівна обробка озимої пшениці має на меті:
  • Пом’якшення дії від стресу після використання протруйника.
  • Прискорення (та регулювання) процесів розвитку рослини.
  • Профілактику та підвищення стійкості до захворювань.
  • Забезпечення «дружніх сходів» за рахунок збільшення енергії проростання, сил проростка.
  • Збільшення кількості продуктивних стебел.
  • Формування повноцінної кореневої системи.
  • Забезпечення певним комплексом макро-, мікроелементів.
  • Збереження генетичного потенціалу.
  • За рахунок поверхнево-активних речовин – підвищення ефективності протруйника чи препаратів із фунгіцидною, інсектицидною дією.
Цей захід виправданий у фінансовому плані, оскільки має безпосередній вплив на якісні та кількісні показники урожайності. Ось чому не слід ігнорувати обробку насінного матеріалу та використовувати для її здійснення перевірені, якісні та дієві препарати.
Передпосівна обробка озимої пшениці та її роль у вирощуванні якісної р

Ефективна передпосівна обробка озимої пшениці добривами «Добродій»

Що потрібно насінню, аби воно було «захищене» від стресових факторів, мало достатньо внутрішніх сил для проростання та подальшого розвитку? Спеціальний набір компонентів, що міг би забезпечити всі ці процеси. Не просто протруйник чи фунгіцид, не звичайне монодобриво, а вдало складена комбінація поживних елементів із поєднанням спеціальних сполук. По істині унікальний склад має органо-мінеральне добриво «Добродій». В ньому особливе буквально все: спектр дії, властивості, продуманий набір елементів живлення. Отже, чого очікувати від препарату?
  1. Витяжка гумінових та фульвокислот регулює використання поживних речовин, стимулює утворення потужної кореневої системи.
  2. Метали у наноформі покращують фітосанітарний стан ґрунту.
  3. Азот, бор, молібден, цинк, мідь, кобальт – забезпечують повноцінне живлення, активують імунну відповідь, запускають ряд ферментативних процесів, приймають участь у синтезі власних біологічно активних речовин, допомагають виводити залишки пестицидів.
А в поєднанні з препаратом нового покоління «Добродій Комфорт Універсальним», яке має потужні фунгіцидні властивості, захищає від широкого спектру бактеріальних та грибкових хвороб, передпосівна обробка озимої пшениці буде успішною та ефективною. До того ж, препарати можна використовувати в органічному землеробстві, що доводить їхню безпечність та безумовний сенс використання в процесі вирощування с/г рослинності.  
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo