Главная » 2020 » Июль » 10 » Онлайн-тести «На Урок»: переваги та особливості

Онлайн-тести «На Урок»: переваги та особливості

10.07.2020 в 17:04 просмотров: 724 комментариев: 0 LifeStyle
Останнім часом вчителі активно використовують різноманітні способи і інструменти, щоб привернути учнів, зацікавити їх. І одним з найбільш ефективних і дієвих варіантів вважається тестування. Вровадження інтернет-технологій до шкільної програми розпочалося давно, а вимушений карантин тільки прискорив це, на практиці довівши, наскільки онлайн-навчання продуктивнее та зручне. Тому тест на знання шкільної програми краще проводити саме онлайн.
                    
За допомогою правильно підготовленого і проведеного тестування можна:
  • Визначити, наскільки серйозні у того або ж іншого учня досягнення.
  • Встановити успішність дитини.
  • Зробити процедуру навчання більш цікавим, насиченим.
 
Онлайн-тести «На Урок»: переваги та особливості

Якими позитивними якостями виділяється тестування?

На сьогоднішній день більша частина школярів вважають за краще різноманітні тестування. На жаль, не всі викладачі своєму розпорядженні вільний час для того, щоб підготувати відповідні тести. І саме тому дуже важливо користуватися перевіреними джерелами, де представлений великий асортимент варіантів. Освітній портал «На Урок» здатен вирішити багато проблем.

Чим вигідний цей варіант?

Віддаючи перевагу повністю підготовленим тестам, які представлені на спеціалізованому порталі naurok.com.ua, можна отримати наступні переваги:
  • Можливість економії часу. Віддаючи перевагу готовим опитуваннями і тестам, викладач може заощадити чимало часу. Все тому, що людина отримує доступ до повністю підготовленим опитуваннями.
  • Відсутність необхідності в проходженні підготовки. Скориставшись спеціалізованим сайтом, можна в досить короткий термін відшукати той тест, який відмінно підійде. Для пошуку слід визначати, який аспект найкращий.
  • Можливість підбору підходящої теми. На спеціалізованому порталі досить легко можна відшукати ті теми, які будуть цікаві викладачам, учням.
Онлайн-тести «На Урок»: переваги та особливості

Для яких предметів можуть знадобитися тести?

Потреба в опитуваннях і тестах може виникнути повсюдно. Наприклад, вони можуть бути актуальні в таких випадках:
  • Математика.
  • Література.
  • Історія.
  • Географія.
  • Хімія.
  • Фізика.
  • Інші предмети.
Віддаючи перевагу тестуванню, кожен викладач може перевірити, наскільки добре підготовлений учень, які теми йому слід вивчити додатково.

Відмітна особливість навчального сервісу «На Урок» - це тести, підготовлені не тільки для старшої, для молодшої, але і для середньої школи. І за допомогою пошуку можна без проблем відшукати ту тематику, яка найбільш краща. Оскільки на інтернет-порталі naurok.com.ua одноразово зосереджена величезна кількість різноманітних тестів, підбір слід здійснювати з урахуванням кількох відносно простих правил.
  1. Вибір підходящої тематики. Серед представленого асортименту можна вибрати тести на тему літератури, англійської мови, біології або ж хімії, інших предметів.
  2. Вибір класу. На сайті є тести, які підготовлені для 1-11 класу.
При необхідності на сайті можна відшукати додаткову інформацію про те, як здійснювати пошук, як швидко зорієнтуватися.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo