Главная » 2023 » Май » 25 » Яким має бути кондиціонер для маленької кімнати

Яким має бути кондиціонер для маленької кімнати

25.05.2023 в 14:24 просмотров: 8465 комментариев: 0 LifeStyle
Наближається літо, а отже зовсім скоро почнеться спека. Тому саме час почистити кліматичну техніку тим, хто ще не встиг цього зробити. А якщо у вас немає охолоджувального пристрою, то ще є час його придбати.

Встановити кондиціонер можна в будь-якій кімнаті, незалежно від її розміру. Якщо ви вирішили придбати хорошу модель для невеликого приміщення, пропонуємо ознайомитися з інформацією, яка допоможе зробити правильний вибір.

Які системи клімат-контролю підійдуть для маленьких кімнат

Кліматична техніка для малогабаритних приміщень має певні відмінності від аналогів для великих кімнат. У неї інші розміри, потужність, вона видає менше шуму. Але загалом типи приладів купуються такі ж, що й для великого простору.
 

Віконні

Відмінностями віконних пристроїв є невелика ціна та простий монтаж. Але через особливості розміщення вони перешкоджають повноцінному потраплянню до приміщення сонячного світла. Ще один мінус — шумна робота.
 

Мобільні

Різновид кліматичної техніки, яку легко перевозити, монтувати. Купити її можна за доступною ціною. Серед мінусів споживачі називають тривале охолодження приміщення та потребу в періодичному видаленні конденсату, який накопичується в піддонах.

Спліт-системи

Пристрої складаються з двох блоків:
  • зовнішнього;
  • внутрішнього.
Між ними постійно циркулює повітря.

Спліт-системи бувають настінними, стельовими, касетними, канальними, колонними. Коштують вони дорожче за попередні два варіанти, але мають суттєві переваги:
  • швидше охолодження повітря;
  • майже безшумна робота.
Якщо вам потрібно охолодити кімнату площею всього 15–20 квадратів, достатньо придбати прилад невеликої потужності. Для охолодження приміщення його буде достатньо, та й шум не заважатиме спати.
 

Як вибрати кондиціонер до маленької кімнати

Спочатку потрібно чітко визначити площу приміщення. За показником площі вже можна вибрати ті кондиціонери, які будуть оптимально налаштовані. Пристрій із більшою потужністю ніж потрібно витрачатиме зайву енергію.

Для правильного вибору кліматичної техніки дотримуйтеся наступних рекомендацій:
  1. На силу повітряного потоку впливає потужність пристрою. Кожен виробник визначає свій мінімальний поріг. Знаючі площу приміщення, куди буде встановлено кондиціонер, ви можете звернутися до продавців за додатковою консультацією. Вони допоможуть підібрати відповідну до ваших запитів модель.
  2. Прийшовши до магазину, протестуйте моделі, які сподобалися. Це дозволить вибрати найтихіший у роботі варіант. Замовляючи кондиціонер для маленької кімнати на сайті магазину Алло у Дніпрі, звертайте увагу на рівень шуму, що видає пристрій.
Вартість приладу є показником не тільки його якості, але й набору функцій. Більшість із них використовується дуже рідко. Тому краще замовити дорожчу, але якісну модель, ніж переплачувати за опції, які вам не потрібні.

 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo