Главная » 2023 » Ноябрь » 2 » Зарядні пристрої для автомобілів - гарантія стабільної роботи акумулятора

Зарядні пристрої для автомобілів - гарантія стабільної роботи акумулятора

02.11.2023 в 13:03 просмотров: 447 комментариев: 0 LifeStyle
Щоб підтримувати свій транспорт в стані безперебійної роботи і вчасно здійснювати його технічний огляд власними силами необхідно купити зарядний пристрій для автомобільного акумулятора.  Він забезпечить повноцінне живлення останнього, підтримає електричні системи і дозволить без проблем запускати двигун.

Інтернет-магазин «Shurik-UA» пропонує зарядне для акумулятора усім, хто має машину і піклується про її справну роботу.

 

Що таке зарядний пристрій для авто і які його властивості

Ці прилади сприяють продовженню терміну служби акумуляторної батареї, захищають від екстремальних ситуацій й забезпечують відповідну безпеку на дорозі.

Важливими їх характеристиками є:
  • вихідна напруга і струми;
  • потужність приладу;
  • типи апарату;
  • захисні функції;
  • пускова функція.
Зарядний пристрій для автомобільного акумулятора — це виріб, який в різних моделях має різну вихідну напругу і струми. Наприклад, для легкових автомобілів стандартна напруга дорівнює 12 вольт, для вантажних — 24В . Також різні батареї можуть мати свої вимоги до струму заряду.
Зарядні пристрої для автомобілів - гарантія стабільної роботи акумулят
Однією з найважливіших характеристик є потужність. Вона вимірюється у ватах і визначає, як швидко батарея заряджатиметься. Потужність повинна відповідати типу акумулятора і його місткості.

Також існують різні типи і такого приладу, як пусковий пристрій для автомобілів. Це можуть бути звичайні блоки та інтелектуальні, а також пуско-зарядний пристрій для акумулятора, здатний запустити його при розрядженій батареї та повній відсутності живлення.

Апарати, що продаються в нашій компанії, забезпечують захист від перегрівання, короткого замикання і перенапруження, збільшуючи при цьому термін служби їх і машини.

Купити пуско-зарядний пристрій необхідно також для запуску машини, якщо стався розряд батареї. Це особливо корисно в екстрених ситуаціях й на дорозі.

Зручність використання також важлива. Деякі з апаратів можна підключити безпосередньо до прикуривателя, а інші вимагають підключення до електричної мережі. Портативні моделі зручно зберігати у багажнику.

Інтернет-магазин «Shurik-UA» має в розпорядженні досить різноманітний асортимент такої продукції. Співробітники компанії завжди допоможуть вибрати потрібний прилад, який буде сумісний з типом батареї вашого автомобіля. Ваш вибір на користь нашого інтернет-магазину виявиться правильним і корисним.

 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo