Главная » 2023 » Декабрь » 15 » Усі переваги та правила вибору теплої підлоги від Hemstedt

Усі переваги та правила вибору теплої підлоги від Hemstedt

15.12.2023 в 20:39 просмотров: 509 комментариев: 0 LifeStyle
Німецький бренд Hemstedt  відомий в усьому світі високою якістю своєї продукції. Компанія спеціалізується на виготовленні електричної теплої підлоги – систем, які здатні помітно покращити мікроклімат в оселі навіть у холодний сезон.

Станом на сьогодні виробник пропонує ряд інноваційних та дійсно унікальних технологій, які впроваджує в створення нагрівальних елементів. Завдяки цьому тепла підлога Hemstedt  відрізняється довговічністю, зносостійкістю та високими показниками енергоефективності. Давайте розберемо детальніше усі переваги таких систем, а також особливості вибору нагрівальних елементів від німецького виробника.
Усі переваги та правила вибору теплої підлоги від Hemstedt

Переваги електричної теплої підлоги Hemstedt

Компанія Hemstedt  відома на ринку вже протягом багатьох років. Станом на сьогодні тепла підлога німецького бренду експортується у десятки країн по усьому світу. Все завдяки цілому ряду переваг:
 
  1. Унікальна запатентована технологія з'єднання елементів. Виробник використовує технологію HEM-System – це безмуфтове з'єднання провідника та нагрівального елементу, яке полягає у використанні потужного сучасного лазера. Завдяки цьому вдається максимально герметизувати поверхню, запобігти впливу вологи, механічних пошкоджень, хімічних речовин тощо.
  2. Простота у встановленні. Завдяки безмуфтовому з'єднанню, а також ряду інших технологій нагрівальні кабелі та мати максимально просто встановлюються. Мати, наприклад вкладаються під плитку безпосередньо під підлогове покриття.
  3. Оптимальне співвідношення ціна/якість. Бренд пропонує якісні системи для облаштування теплої підлоги в будинку або квартирі, які до того ж відрізняються вигідною ціною.
  4. Широкий асортимент. Продукція представлена рядом товарів. Це можуть бути нагрівальні кабелі, які вкладаються в стяжку, або мати, де кабель уже завчасно розташований на сітці зі скловолокна. Також системи відрізняються одна від одної за довжиною, показниками потужності, площею обігріву тощо.
Усі переваги та правила вибору теплої підлоги від Hemstedt

Як обрати електричну теплу підлогу від Hemstedt

Оскільки нагрівальні елементи від німецького бренду представлені сьогодні у широкому асортименті, багато покупців стикаються з проблемами вибору. Тут важливо звертати увагу на ряд ключових критеріїв:
 
  1. Потужність електричної теплої підлоги. Від неї залежить, наскільки швидко система прогріє підлогове покриття. Потужніші варіанти потрібні, якщо тепла підлога стане основним джерелом опалення приміщення. А слабші – якщо використовуватиметься як додаткове.
  2. Площа обігріву. Завчасно придумайте принцип розташування нагрівальних матів або кабелів. Зверху на них не рекомендують ставити важкі меблі та техніку. Визначивши площу, яка покриватиметься нагрівальними елементами, розпочинайте пошуки потрібних габаритів.
Звертайте також увагу на максимальну температуру нагрівання підлогового покриття. Для деяких поверхонь, наприклад паркету або тонкого ламінату цей показник є вирішальним. Адже занадто сильне перегрівання спровокує пошкодження покриття, його деформацію та втрату привабливого зовнішнього вигляду.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo