Главная » 2020 » Июль » 23 » Україна готова до опалювального сезону на 50%, - Шмигаль

Україна готова до опалювального сезону на 50%, - Шмигаль

23.07.2020 в 08:27 просмотров: 1741 комментариев: 0 Бизнес
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль звернув увагу членів уряду на підготовку до опалювального сезону. За словами прем'єра, станом на 15 липня Україна підготовлена рівно наполовину.

Про це глава уряду заявив у середу, 22 липня, під час засідання уряду. Крім того, Шмигаль повідомив, що є всі ознаки того, що майбутній опалювальний сезон пройде для українців комфортно.

"Станом на 15 Липня готовність житлового фонду України до зими можна оцінити на рівні 50%. Це стосується будинків, шкіл та закладів охорони здоров'я. За інформацією, яку дають нам регіони, підготовлено понад 80 тисяч будинків, ми продовжуємо ремонт котелень", - повідомив прем'єр-міністр на засіданні Кабінету Міністрів.

Денис Шмигаль повідомив, що в газосховища країни закачано рекордну кількість блакитного палива. Йдеться про обсяг на рівні 21 мільярдів кубометрів газу. Крім того, Україна вже запаслася великою кількістю вугілля для теплових електростанцій. "Думаю, ми комфортно пройдемо опалювальний сезон", - додав прем'єр.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo