Главная » 2022 » Август » 31 » Топ-5 електроприладів для догляду для чоловіків

Топ-5 електроприладів для догляду для чоловіків

31.08.2022 в 22:31 просмотров: 551 комментариев: 0 Техно
Придбання електроприладів для персонального догляду для чоловіків дасть одразу подвійний результат. Перше — з ними ви зможете покращувати свій зовнішній вигляд, не відвідуючи спеціалістів. Друге — купуючи хороший електроприлад, ви робите внесок в майбутню економію. Щодо останнього пункту у вас можуть виникнути сумніви. Але повірте, саме так це і працює.
Топ-5 електроприладів для догляду для чоловіків

Що можна придбати для персонального догляду

Купувати чи не купувати наступні електроприлади, вирішувати лише вам. В принципі, це необов’язково і залежить від особистих бажань. Але, віддавши їм перевагу, ви можете перевести якість догляду за собою на принципово новий рівень.

Отже, в наш топ увійшли наступні прилади:

В придбання перечислених електроприладів доведеться вкласти немалу суму, оскільки кожен з них коштує солідних грошей. Але купивши те, що потрібно, ви точно не пожалкуєте.
 
  1. Електробритва. З її допомогою ви приведете в порядок своє обличчя всього за пару хвилин. Перевага приладу полягає в тому, що він підтримує не лише вологе, а й сухе гоління. Тобто, якщо ви не змогли поголитися в комфортних умовах у ванній кімнаті, вихід із ситуації все одно знайдете. Якщо ви вирішите його придбати, то в подальшому будете економити на покупці одноразових станків або касет. Ціни на електробритви у Хмельницькому стартують приблизно з 250 гривень. Але, щоб вона вас влаштовувала, рекомендуємо дивитися на моделі вартістю від 1000 гривень.
  2. Тример для бороди та вус. Якщо ви хочете відпустити бороду, маєте знати, що за нею також потрібно доглядати. Спеціальний тример вам у цьому допоможе. З ним ви зможете підстригти волосся на обличчі до необхідної довжини, підбрити його та підвести контури.
  3. Тример для носа та вух. Небажане волосся в цих місцях точно не додає привабливості жодному чоловікові, а також воно немало заважає. Звісно, вирішити проблему можна і більш дешевим способом — вирвати його пальцями або зрізати ножицями. Але приємного в такому способі мало. До того ж тример все зробить швидше і якісніше.
  4. Машинка для стрижки. Для тих, хто не робить модельні стрижки, набагато дешевше купити цей прилад та підстригатися вдома. Щоб зрозуміти всю вигоду такої покупки, просто порахуйте за скільки стрижок витрачена сума відіб’ється. Також машинку можна використовувати для підстригання небажаного волосся і в інших місцях, а не лише на голові.
  5. Електрична зубна щітка. Якість чищення зубів найбільше залежить саме від зубної щітки. Це вже давно було доведено. Також беззаперечним фактом є те, що електрична щітка очищає зуби набагато краще, ніж звичайна. Тому ризик розвитку захворювань через вплив хвороботворних бактерій з її використанням набагато нижчий. До стоматолога доведеться ходити рідше. Відповідно, економія буде колосальною.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo