Главная » 2021 » Ноябрь » 8 » ТОП-4 переваги стрибків із парашутом

ТОП-4 переваги стрибків із парашутом

08.11.2021 в 12:09 просмотров: 828 комментариев: 0 LifeStyle

Сьогодні є безліч варіантів активного відпочинку. Але більшість людей, які бажають отримати чергову порцію адреналіну, обирають прижок з парашутом Вінниця з інструктором із висоти 4 000 метрів.

Чим привабливий стрибок із парашутом?

Багато хто вибирає саме цей варіант активного відпочинку та цікавого проведення часу для того, щоб отримати нові враження. Нерідко люди наважуються на стрибок із парашутом лише тому, що їм необхідно подолати себе. Адже на такий неординарний крок наважуються лише ті, хто здатен подолати власні страхи. Якщо ж зробити це взимку, під час приземлення буде значно менше проблем. Професіонали, до речі, рекомендують здійснювати стрибок саме в холодну пору року і ось чому.

1. Прозоре та кристально чисте повітря

Фахівці відзначають, що щільність у холодного повітря вища. Тому майстри радять вперше стрибати з парашутом в холодну пору року. Це дозволить швидко освоїти вільне падіння. Не менш важливо для новачків і те, що в холодну пору року повітря прозоріше. Тому під час польоту можна насолодитись унікальними видами.

2. Мінімальне очікування своєї черги

Безперечно, інформація про всі переваги зимових або осінніх стрибків надається всім зацікавленим особам. Але на кількість людей, які відвідують аеродром, це не впливає. Тому не потрібно перед стрибком витрачати багато часу на очікування. Інструктор може приділити деяку увагу кожній людині, що зробить стрибок більш цікавим та захоплюючим.

3. М'якше приземлення

Ця перевага є доступною, якщо стрибок з парашутом здійснюється в зимовий період, коли на землі лежить стабільний сніг. Сніг виступає як своєрідний амортизатор. Але перед стрибком слід оцінити:

  • якість аеродрому;
  • рівень підготовки майданчика.

Адже під снігом нерідко ховаються купини, різні ямки. Зима – ідеальний часовий проміжок для людей, які мають зайву вагу. Адже їм заборонено робити «жорстку» посадку. Це може негативно вплинути на їх здоров'я.

ТОП-4 переваги стрибків із парашутом

Як підготуватися?

Щоб стрибок із парашутом приніс лише позитивні емоції, слід правильно вибрати одяг, взуття. Фахівці рекомендують скористатися термобілизною, спортивним костюмом або щільними штанами з вовняним светром. Важливо, щоб одяг щільно обтягував тіло. Це виключить можливість проникнення вітру до тіла. Також слід заздалегідь подбати про гарний настрій, прокласти маршрут до місця стрибка. Бажано приїхати на півгодини раніше, щоби підготуватися морально.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo