Главная » 2022 » Ноябрь » 14 » Сімейний адвокат Олександр Малик: переваги співпраці

Сімейний адвокат Олександр Малик: переваги співпраці

14.11.2022 в 07:27 просмотров: 655 комментариев: 0 LifeStyle
Сьогодні юридичні послуги надають багато фахівців. Але якщо виникає потреба у допомозі сімейного юриста у Вінниці, то багато людей обирають Олександра Малика.

Освіта та кар'єра

Олександр Володимирович Малик навчався у Київському університеті права НАНУ, а також у Донецькому національному університеті ім. Василя Стуса. І зараз у Маліка є ступінь магістра.

Впродовж деякого часу адвокат Малик працював на території Вінницької області безпосередньо у суді. Протягом усього періоду Олександр працював не лише секретарем судового засідання, а й помічником судді. Оскільки у процесі своєї роботи Малик зрозумів, наскільки велика кількість проблем у людей, він вирішив спрямувати свої здібності, щоб допомогати їм . Саме тому і було ухвалено рішення стати адвокатом.

Спеціалізація

Олександр Малик спеціалізується на кількох напрямках:
  • сімейні суперечки;
  • суперечки, пов'язані з об'єктами нерухомості;
  • певні адміністративні суперечки;
  • деякі трудові суперечки;
  • цивільні та податкові спори;
  • допомога військовослужбовцям та інші види послуг.
Хоча здебільшого Олександр Володимирович займається цивільними справами, у деяких випадках він може взятися і за захист у кримінальному процесі.

Хоча сімейний адвокат Малик має власну практику лише кілька років, за цей час він вже успішно надав послуги кільком сотням клієнтів.
Сімейний адвокат Олександр Малік: переваги співпраці

Причини популярності співпраці із сімейним адвокатом

Віддаючи перевагу співпраці з професійним адвокатом Маликом, можна розраховувати на отримання кількох важливих переваг:
  1. Завдяки тому, що адвокат має досить великий досвід, він грамотно оцінює кожну справу. І за правильного підходу він прогнозує те, яке саме рішення буде ухвалено.
  2. Адвокат докладає всіх зусиль, щоб клієнти точно розуміли, що і як буде виконано.
  3. Юрист ретельно вивчає всі наявні матеріали та документи. Від того, наскільки великий обсяг матеріалів адвокат має, залежить і результат справи.
  4. Малик надає кілька варіантів вирішення тієї чи іншої проблеми. Оперуючи цією інформацією, людина приймає рішення у тому, який із варіантів кращий.
Адвокат Олександр Малик не лише надає допомогу, а й займається написанням різноманітних наукових статей. Вони будуть корисними для всіх, бо написані зрозумілою мовою і присвячені актуальним темам.

Щоб звернутися за послугами адвоката, слід скористатися контактними даними, які представлені на офіційному порталі. Вчасне звернення по допомогу дозволить швидше вирішити проблеми.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo