Главная » 2023 » Сентябрь » 23 » Що потрібно знати про програму Uniting for Ukraine

Що потрібно знати про програму Uniting for Ukraine

23.09.2023 в 22:39 просмотров: 462 комментариев: 0 LifeStyle

У квітні 2022 року США запропонував унікальну програму Uniting for Ukraine, розробка якої була пов’язана з останніми подіями у країні. У відповідності до неї, кожний українець може приїхати до Америки на тимчасове місце проживання та має можливість працювати на офіційних умовах. Варто дізнатися про Uniting for Ukraine більш детально, щоб встигнути змінити своє життя прямо зараз.

Кому підходить програма Uniting for Ukraine

Цей варіант дійсно заслуговує уваги кожного українця. Він підходить людям, які:

  • являються біженцями, яких вирішили прийняти родичі, що являються громадянами Америки;
  • раніше постійно отримували відмови з різних причин, але досі мріють жити у США;
  • дуже довго не бачилися з близькими родичами, що живуть в Америці, але не можуть покинути територію країни.

Згідно до програми Uniting for Ukraine, отримати шанс потрапити до США можуть лише ті люди, що відповідають певним умовам. Серед них Громадяни України, що станом на 11 лютого 2022 року не покидали її кордони й мешканці інших країн, які одружилися або вийшли заміж за громадянина/громадянку України. Вони також повинні проживати на території країни без перетину її кордону станом на 11 лютого 2022 року.

Також у людини має бути спонсор на території Америки. Він поручиться за неї з фінансового боку, допоможе освоїтися на випадок потреби. Важливо, щоб спонсор проживав на території США на легальних умовах та міг підтвердити документально рівень офіційного прибутку. На банківських рахунках спонсора повинна бути та сума грошей, що визначена відповідним законом.

Терміни програми та тривалість перебування у США

Відповідні заявки почали приймати ще у квітні 2022 року, з 25-го числа. Поки що не визначена дата завершення програми, тому ви можете подавати заявку прямо зараз. Програма дає можливість знаходитися на території Америки протягом двох років. Але ви можете приїхати до США навіть на декілька тижнів, адже це не заборонено. Важливо не протермінувати легальне перебування на території країни, щоб не порушити чинні закони.

Що потрібно знати про програму Uniting for Ukraine

Які переваги має програма Uniting for Ukraine для українців

У цієї програми дійсно багато сильних сторін. Варто розглянути їх більш детально:

  • ви можете жити у США два роки поспіль;
  • вам буде видано дозвіл на офіційне працевлаштування;
  • ви отримаєте водійські пава, медичну страховку, фінансову допомогу;
  • можна відкрити рахунок у будь-якому банку;
  • ваші діти можуть ходити до школи.

Це далеко не всі переваги, які пов’язані з програмою Uniting for Ukraine. Варто звернути на неї увагу, щоб кардинально змінити своє життя на краще.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo