Главная » 2021 » Июль » 21 » Рада розблокувала судову реформу

Рада розблокувала судову реформу

21.07.2021 в 10:22 просмотров: 914 комментариев: 0 Политика
Сьогодні, 20 липня, під час позачергового засідання Верховна рада розблокувала роботу ВККС. Зазначається, що за скасування рішення про прийняття закону про розблокування роботи Вищої кваліфікаційної роботи суддів проголосувало лише 17 депутатів.

Проект постанови містив положення про скасування рішення ВР про повторне прийняття в цілому з урахуванням пропозицій президента закону «‎Про внесення змін до ЗУ «‎Про судоустрій і статус суддів»‎ та деяких законів України щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України»‎.

Згідно з інформацією, на позачерговому засіданні були присутні лише 99 народних депутатів. Зазначається, що для прийняття рішень повинно бути не менше 226 парламентаріїв. Жодна з інших десяти постанов, включених до порядку денного позачергового засідання, також не була прийнята.

Нагадаємо, глава Верховної Ради Дмитро Разумков лише напередодні підписав розпорядження про проведення 20 липня позачергової пленарного засідання парламенту на вимогу президента.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo