Главная » 2019 » Октябрь » 10 » Пластикові вікна: форми і модифікації

Пластикові вікна: форми і модифікації

10.10.2019 в 20:15 просмотров: 616 комментариев: 0 LifeStyle
Той, хто одного разу вирішив поміняти звичні дерев'яні вікна на високотехнологічний металопластик, не прогадав, отримавши натомість практичність, довговічність і якість в поєднанні з високою тепло- і звукоізоляцією. Завдяки своїм унікальним споживчим характеристикам, металопластикові вікна давно увійшли в життя людини.

Деякі покупці вже хочуть замінити ПВХ вікна встановлені років 20 назад на сучасні віконні конструкції з широким профілем і енергозберігаючими склопакетами. Адже за цей час ПВХ конструкції дійсно стали краще.

Виконання пластикових вікон може бути дуже різноманітне і залежить від функціонального призначення, кліматичних умов, форми віконного отвору і багатьох інших факторів. Сучасні технології виробництва дають можливість виготовляти конструкції будь-яких звичних форм - трикутні, квадратні, арочні, еліптичні і круглі.

Найпростіший вид пластикових вікон - «глухі» або нерухомі. Їх неможливо відкрити, і часто вони мають в своїй конструкції другу, що відкривається, стулку. Їх єдиний недолік - складність в процесі миття скла або ремонті. Велике «глухе» вікно небезпечно мити, так як доводиться робити це через єдину стулку. Цей нюанс необхідно обов'язково враховувати при плануванні розмірів вікна.

Поворотно-відкидні і поворотні вікна найбільш популярні в даний час завдяки простій і зручній конструкції. Вони можуть відкриватися повністю або використовуватися для вентиляції приміщення (шляхом відкидання верхньої частини стулки). Процес відкриття також залежить від якості фурнітури і її регулювання.

Окремий вид - відкидні вікна. Вони використовуються, як правило, на сходових прольотах, в підвалах і різних технічних приміщеннях, де звичайні конструкції є джерелом підвищеної небезпеки, а розкриті стулки будуть заважати. Вони легкодоступні для догляду та миття з внутрішньої і зовнішньої сторін.

Пластикові вікна: форми і модифікації
 
Багатостулкові вікна є результатом поєднання різних видів вікон і також мають свої технічні особливості. Вони можуть мати конструкцію з поєднання «глухої» частини і поворотної стулки, або двох відкидних з включенням перекладин (імпостов) для підтримки стулок. Такий вид конструктиву називається комбінуванням і спрямований на зниження навантаження на фурнітуру.

Завдяки комбінуванню багатостулкові вікна мають ще одну важливу перевагу - доступну вартість при високому рівні якості, що важливо в наш час.

Докладніше про ремонт вікон: http://okonremont.kiev.ua/poslugy
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo