Главная » 2021 » Октябрь » 23 » Переваги та види мікродобрив

Переваги та види мікродобрив

23.10.2021 в 16:16 просмотров: 703 комментариев: 0 LifeStyle

Щоб отримати великий і якісний урожай необхідно застосовувати мікродобрива. Це простий спосіб догляду за сільськогосподарськими культурами. Добрива містять мікроелементи, що забезпечують повноцінне харчування рослин, а це:

  • марганець;
  • цинк;
  • залізо;
  • мідь й не тільки.

Речовини підібрані в ідеальній пропорції для рослин. Застосування мікродобрив забезпечує активний ріст, активізує фотосинтез і обмін БЖУ, що дозволяє повністю розкрити потенціал сільськогосподарських культур. Щоб купити мікродобриво можна звернутися в спеціалізований магазин або оформити замовлення через інтернет.

Переваги та види мікродобрив

Переваги використання мікродобрив

Всім рослинам необхідно отримувати незначну дозу мікроелементів для здорового росту і виробництва більшого врожаю. Використання мікродобрив має ряд переваг рослини набувають стійкості до захворювань, краще витримують вплив негативних факторів зовнішнього середовища, поліпшується всмоктування корисних речовин з грунту. Крім того це впливає на обсяг готового врожаю.

Переваги та види мікродобрив

Різновиди мікродобрив

Всі мікродобрива на lnzweb.com й взагалі на усьому ринку діляться на види залежно від переважаючого речовини в складі. Найпопулярніші це:

  • Борні. Активний компонент добрив – борна кислота. Вона впливає на здоров'я рослини, підвищує імунітет, поліпшує обмінні процеси. Використовувати добриво краще відразу після посадки саджанця.
  • Цинкові. Цинк сприяє збільшенню продуктивності, сприятливо впливає на ріст, бере участь в обміні білка.
  • Молібденові. Молібден добре впливає на кореневу систему рослин, сприяє кращому синтезу хлорофілу і вітамінів.
  • Мідні. У житті рослини мідь відіграє велику роль. Мідні мікродобрива позитивно впливають на процес фотосинтезу, а так само допомагають краще засвоювати азот. Цей вид добрив застосовують на болотною та торф'яної ґрунті.
  • Марганцеві. Найчастіше використовують для обробки насіння, рідше для обробки ґрунту. Від цього елемента залежить насолода майбутніх фруктів. Марганець бореться з надлишками нітратів і збільшує кількість цукру в плодах;
  • Кобальтові. Мікродобривом обробляють ґрунт, тим самим допомагаючи процесу фотосинтезу у рослин, захищаючи його від хвороб і іншого негативного зовнішнього впливу.

Мікродобрива значно підвищують шанс отримати хороший урожай. При покупці добрива необхідно звертати увагу на виробника і ціну. Низька ціна свідчить про недоброякісне товар, використання якого може нашкодити рослині.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo