Главная » 2023 » Апрель » 28 » Оригінальні подарунки на День народження для брата: 7 ідей

Оригінальні подарунки на День народження для брата: 7 ідей

28.04.2023 в 15:15 просмотров: 514 комментариев: 0 LifeStyle
Брати та сестри — найрідніші та найближчі люди. Якщо в підлітковому віці вони встигають по кілька разів на день посваритися й нажалітися одне на одного мамі, то в більш дорослому віці вони намагаються радувати один одного з приводом чи без. Коли у рідного братика День народження — справжня сестра повинна докласти максимум зусиль для того, щоб зробити рідну людину щасливішою. Тож ми пропонуємо обрати оригінальні подарунки на День народження вашому братику й зробити ще одне його свято чудовим.
 
  1. Картина

Взагалі чоловіки мало цінують мистецтво, і взагалі мізерна частина з них готова годинами дивитися на якусь картину і насолоджуватися її зображенням. Але ми пропонуємо вам унікальну ідею — зробити картину на основі вашого спільного дитячого фото. Це дуже чуттєвий та водночас сентиментальний дарунок. І навіть найбрутальніший чоловік тут розтане.
 
  1. Набір для відвідування лазні

Хто не любить зібратися гучною компанією найкращих друзів у лазні, підняти кілька келихів хмільного й поласувати смачною рибкою? Жоден чоловік від цього не відмовиться! Тож придивіться для таких подій спеціальний набір, який складається зі спеціальної шапки, березового віника, рушника й засобів гігієни.
 
  1. Екскурсія на виноробню з дегустацією для двох

Дізнатися про секрети та тонкощі створення вина, цікаві факти про виробництво, продегустувати місцеві сорти напою — цікава ідея проведення вільного часу. Компанію брату можете скласти ви, або ж його друга половинка.

Якщо вам подобається ідея з подарунками-враженнями, запрошуємо вас відвідати інтернет-магазин bodo. На сайті вам пропонують обрати той самий ідеальний сюрприз серед сотень ідей у 22 категоріях. Тут точно є те, що сподобається вашій рідній людині.
 
  1. Бездротова музична колонка

Меломан чи ні, але він зрадіє сучасному гаджету, особливо якщо він буде з водовідштовхуючою функцією. Можна обрати невелику настільну колонку. Але, якщо хочете по-справжньому здивувати брата, — обирайте розмір XXL! Тоді жодна вечірка без такого презенту не обійдеться!
 
  1. Кавова машина

Іменинник любить цей напій, який бадьорить кожного ранку? Такий сюрприз від вас точно не залишить його байдужим. Якщо фінанси дозволяють, оберіть модель, яка за кілька натискань на кнопки приготує ароматну каву: еспресо, капучіно, лате тощо.
Оригінальні подарунки на День народження для брата: 7 ідей
  1. SPA догляд для тіла Man

Якщо ви думаєте, що чоловіки не люблять відвідувати SPA-салони, то дуже помиляєтеся. Вони обожнюють, коли на їх спині роблять масаж, а тому жоден чоловік не відмовиться від подарункового сертифіката на догляд за його тілом. Розпарювання у фіто бочці, пілінг всього тіла, масаж спини та голови, точкове розминання стоп — перед цим блаженством не може встояти ніхто!
 
  1. Холодильник в авто

Відрядження на далекі відстані, походи з наметом у ліс влітку, пікнік біля озера — в таких випадках точно знадобиться зручний компактний холодильник з акумуляторами, який збереже свіжість продуктів навіть у найспекотнішу погоду.

Після того, як оберете найкращий на вашу думку презент, обов‘язково подумайте про гарне привітання. Можливо вам захочеться додати трішки жартів, а може навпаки побути більш сентиментальними. Головне, щоб вітання були від щирого серця та з любов’ю. Ваш брати оцінить увагу.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo