Главная » 2023 » Май » 15 » Оновлення, якого чекали 9 років. Зустрічайте новий Mitsubishi L200

Оновлення, якого чекали 9 років. Зустрічайте новий Mitsubishi L200

15.05.2023 в 21:17 просмотров: 492 комментариев: 0 Техно
На виставці Bangkok Motor Show 2023 компанія Mitsubishi Motors представила концептуальний пікап XRT. Давні шанувальники бренду впізнали у ньому нове покоління Mitsubishi L200. У багатьох країнах він відомий під назвою Triton. Ця модель є надважливою для компанії, адже постачається у понад 150 країн світу та має найвищі показники продажів серед всього модельного ряду. 

Представник офіційного дилера Mitsubishi Motors Україна https://mitsubishi-motors.com.ua/ зазначає, що попередня версія L200 проіснувала 9 років, тому поява 6 покоління є довгоочікуваною. Виробництво нового пікапа заплановане на 2023-2024 рік. Для цього використають завод Laemchabang, що розташований в Таїланді. Новинки з'являться у продажі не раніше 2024 року, а першим ринком збуту стане регіон АСЕАН та країни Океанії. 

Оновлення, якого чекали 9 років. Зустрічайте новий Mitsubishi L200

Чим здивував Mitsubishi XRT Concept?


Концепт-кар, який називають прототипом L200, вражає брутальним дизайном. Масивний бампер, широкий капот та виразні надкрила надають йому впевненого вигляду. Войовничий образ доповнюють позашляхові шини та камуфляж у стилі лавових каменів. Оновлений пікап матиме подвійну кабіну, шноркель та два запасних колеса у вантажній платформі. Усе це робить його ідеальним автомобілем для експедицій, позашляхових ралі та активного відпочинку на природі. 

Оновлення, якого чекали 9 років. Зустрічайте новий Mitsubishi L200

Технічні характеристики концептуального XRT на виставці не розголошували. Відповідно, ми не знаємо, яким буде 6 покоління Triton. Відомо, що серійний пікап побудують на рамній платформі, запозиченій у нового Nissan Navara. Проте, L200 буде більшим за японського конкурента, матиме довшу колісну базу та більший об'єм кузова. Від конкурентів по класу цей пікап відрізнятиметься ширшими колісними арками та наявністю силової дуги у кузові. 

Інформацію про силові установки розробники приховують, але експерти роблять припущення на основі попередніх заяв компанії. Нещодавно Mitsubishi оприлюднили план оновлення модельного ряду до 2028 року. У цьому плані вказано, що їхні пікапи отримають дизельні двигуни нового покоління. Для ринків з суворими екологічними нормами створять електрифіковані версії з гібридними, або плагін-гібридними силовими агрегатами. 

Оновлення, якого чекали 9 років. Зустрічайте новий Mitsubishi L200

XRT Concept виступить на ралі


Команда Mitsubishi Ralliart планує взяти участь в Asia Cross Country Rally 2023, використовуючи концептуальний пікап XRT. Директором команди залишається дворазовий чемпіон ралі Дакар Хіроші Масуока. Для інженерів Mitsubishi Motors це змагання стане чудовою можливістю випробувати новинку та використати цей досвід при створенні серійного авто. Ми впевнені, що новий Mitsubishi L200 вразить нас системами безпеки, прохідністю та комфортом керування у будь-яких умовах.


 
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo