Главная » 2023 » Март » 20 » Обприскувачі для саду і городу: різновиди, переваги та недоліки

Обприскувачі для саду і городу: різновиди, переваги та недоліки

20.03.2023 в 17:51 просмотров: 387 комментариев: 0 LifeStyle
Незамінний у господарстві садовий обприскувач ви завжди можете замовити та придбати в інтернет-магазині «Болгарка.укр», при цьому цінова складова цього пристрою вас приємно порадує. Ми реалізуємо товари від виробників, які користуються заслуженою повагою, продукція яких дуже популярна в наші дні.

У Болгарці ви можете купити обприскувач з будь-якими необхідними параметрами. Доставимо швидко та чітко, консультація менеджера допоможе здійснити оптимальний вибір. Замовлення товарів в інтернет-магазині «Болгарка.укр» зручне, спектр представлених в каталозі модифікацій вражаюче широкий.
 

Обприскувач для саду: різноманітність категорій

Використовуваний дачниками та власниками власних подвір'їв обприскувач (ціна його в інтернет-магазині «Болгарка.укр» цілком помірна) поділяється на такі групи:
  • Помповий обприскувач для саду: працює за аналогією з ручним насосом і вимагає ручної роботи — на її основі діє поршень. Здатний обробити досить велику територію. Існують модифікації, експлуатація яких полегшується завдяки наявності кнопки, що фіксує пуск. Переваги – невелика вага та комфортність при здійсненні переміщення. Недолік — висока цінова планка.
  • Важільний пристрій, варіант найбільш простий та економічний, також відноситься до категорії ручних. Розрахований на обприскування скромної за площею ділянки. Існує в поясній та ранцевій варіаціях.
  • Акумуляторний різновид користується найбільшим попитом через відсутність необхідності в ручних підкачках. Очевидна перевага – повна відсутність шуму. У Болгарка.укр ви завжди можете купити садовий оприскувач від кращих виробників.
Обприскувачі для саду і городу: різновиди, переваги та недоліки

Обприскувач садовий: конструктивна специфіка

Торговим підприємством Болгарка.укр продаж обприскувачів ведеться на взаємовигідних умовах. Що стосується конструктивних відмінностей, то в цьому плані цей інструмент може бути:
  • Колісним. Плануючи купити обприскувач в Україні, зверніть увагу на цю популярну, легку та комфортну в експлуатації модифікацію.
  • Ручним. Така варіація оптимальна для обприскування клумб та невеликих грядок.
  • Плечовим. Регулювання ременя виробниками передбачено, але лямку вибирайте широку — так вам буде зручніше використовувати пристрій.
  • Ранцевим. Ергономічна модифікація сприяє рівномірному розподілу навантаження.
У інтернет-магазині «Болгарка.укр» ви завжди зможете придбати обприскувач для городу з найбільш оптимальними для вас параметрами.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo