Главная » 2022 » Декабрь » 28 » Найкращі нові функції здоров’я для користувачів Apple Watch

Найкращі нові функції здоров’я для користувачів Apple Watch

28.12.2022 в 15:40 просмотров: 582 комментариев: 0 Техно
З тих пір, як вони вперше з’явилися в асортименті продуктів Apple у 2015 році, Apple Watch прагнули бути не просто зручним інструментом для перевірки повідомлень, здійснення дзвінків і визначення часу. З кожним роком Apple Watch стає все більш ефективним допоміжним засобом для здоров’я та фізичної форми.

У 2022 році Apple, разом із презентацією 14 айфону представила три нові моделі Apple Watch і велике оновлення програмного забезпечення, яке супроводжувало їх. А апаратні та програмні розробки, представлені Apple у 2022 році, — це не просто чудова новина для вашого здоров’я та фітнесу; вони цілком можуть врятувати життя. Поціновувачі бренду вже обговорюють презентацію наступної моделі смартфону https://apptown.com.ua/blog/when_15_iphone_sales_starting , тоді ж варто очікувати і оновлену версію смарт годинника. Apple представила watchOS 9 у вересні 2022 року як безкоштовне оновлення для Apple Watch Series 4 і новіших версій. watchOS 9 містить широкий спектр функцій і покращень для здоров’я та фізичної форми.

1. Покращений додаток для тренувань

Успіх Apple Fitness+ був зумовлений персоналізованими показниками в реальному часі, доступними користувачам під час їхніх тренувань за допомогою Apple Watch. У watchOS 9 Apple удосконалила та покращила кількість і якість даних про фізичну форму, доступних через Apple Watch. Нові функції включають:

- Зони частоти серцевих скорочень, які дозволяють контролювати інтенсивність вашого тренування.

- Дані кардіо-відновлення, щоб показати, як швидко ви відновлюєтеся після тренування. Це корисний показник здоров’я серцево-судинної системи.

- Користувацькі тренування на Apple Watch, що дає змогу структурувати власні тренування з інтервалами відпочинку.

Нові типи сповіщень, включаючи частоту серцевих скорочень, темп і потужність, які допоможуть вам під час тренування. Покращений дисплей, який пропонує більш детальні дані під час тренування.
Найкращі нові функції здоров’я для користувачів Apple Watch

2. Підтримка мультиспортивних тренувань і спеціальні спортивні вдосконалення

Apple представила підтримку мультиспортивних тренувань у watchOS 9, надаючи тріатлоністам ідеальний інструмент для відстеження та аналізу їх продуктивності під час перемикання між дисциплінами. Бігуни будуть у захваті від нових показників, які пропонує watchOS 9, зокрема довжина кроку, час контакту з землею та досвід темпу, що дає вам змогу задавати темп під час пробіжок і дає змогу змагатися з вашим найкращим часом. Є також підтримка для плавців із тренуваннями плавання в басейні та виявлення кікборду.

3. Відстеження історії AFib

Починаючи з Apple Watch Series 4, датчики серця були включені в апаратне забезпечення пристрою, яке може ідентифікувати потенційні ознаки фібриляції передсердь (AFib). У watchOS 9 з’явилася нова функція AFib History.

Тепер, якщо у вас діагностовано AFib, ви можете заглибитися в те, як часто ваш серцевий ритм має ознаки цієї нерегулярності, і відстежувати ці статистичні дані в додатку Health. Він також включає фактори способу життя, які могли вплинути на AFib.

4. Етапи сну на watchOS 9

Відстеження сну вже було важливою функцією Apple Watch. Стадії сну, представлені в watchOS 9, дозволяють збирати докладні дані про всі різні стадії сну, наприклад REM, глибокий сон і основний сон. Ви можете проаналізувати їх у додатку «Здоров’я» на своєму iPhone, щоб отримати набагато більш детальну картину якості вашого сну.

 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo