Главная » 2023 » Февраль » 9 » Мінеральна косметика №1 у світі – Colorescience

Мінеральна косметика №1 у світі – Colorescience

09.02.2023 в 16:01 просмотров: 717 комментариев: 0 LifeStyle

 Colorescience – бренд номер один серед компаній мінеральної косметики. Американська компанія була створена Даяною Рейнджер у 1970 році та набула популярності у багатьох країнах світу. Базова концепція компанії – створення продукції для безпечного макіяжу, що піклується про здоров’я шкіри будь-якого типу та не містить шкідливих домішок, лише натуральні інгредієнти. Якість продукції підтверджується міжнародним сертифікатом. Проведені дослідження підтверджують, що мінерали із надр землі є найефективнішими при догляді за шкірою обличчя та тіла. Більше ніж 40 років компанія розробляє нові формули на основі очищених мінералів з вітамінними комплексами та безпечними добавками, щоб подарувати відновлення, здоров’я та захист при використанні косметики.

Основні особливості розробки безпечного догляду 

 Косметологічні засоби преміум-класу Colorescience дають змогу жінкам робити безпечний макіяж та є еталоном мінеральної косметики. Виготовляється продукція з додаванням системи фізичних фільтрів, які забезпечують захист шкіряного покрову від небезпечних ультрафіолетових випромінювань та агресивних факторів навколишнього середовища.  Технологічним аспектом в розробці є використання активних мінералів, що затримують ультрафіолетове випромінювання та заважають появі вільних радикалів. Наявність спеціальних адаптивних пігментів дозволяє створювати рівний тон обличчя та приховує недоліки.

Мінеральна косметика №1 у світі – Colorescience

Міжнародне визнання та якість, перевірена часом 

Плюси компанії Colore
  1. Відповідність косметики світовим стаscience: ндартам якості.
  2. Компанія не проводить тестування продукції на тваринах.
  3. До складу косметичних засобів не входять парабени та агресивні компоненти.
  4. Велика кількість нагород та визнання продукції світовими організаціями.

Каталог продукції

 У каталозі продукції представлено такі лінійки корисної декоративної косметики для обличчя та тіла:

  • Лінія захисту від ультрафіолетового випромінювання (Face Shield, Body Shield та Sunforgettable) без шкідливих домішок.
  • Косметичні засоби для оздоровлення шкіри (All Calm, Even Up, Pep Up та Total Eye), що запобігають почервонінню, розгладжують зморшки, зволожують суху шкіру обличчя та дбайливо піклуються про зону під очима.
  • Тональні основи під макіяж на основі мінералів, збагачених антиоксидантами та вітамінами, з UV-захистом.
  • Декоративна косметика, яка не шкодить шкірі (тональні креми, туші, хайлайтери, пудри, бронзери, консилери).
Мінеральна косметика №1 у світі – Colorescience

Colorescience у боротьбі з UV-випромінюванням

Кожна жінка знає, який пагубний вплив на шкіру робить ультрафіолетове випромінювання. Передчасне старіння, втрата пружності та еластичності — це не повний список, та наразі є рішення для допомоги на натуральній основі. Компанія Colorescience використовує інноваційну технологію EnviroScreen™ для захисту на всіх рівнях.  До складу косметичних засобів входять ферменти, що блокують проникнення ультрафіолетових випромінювань до епідермісу та зупиняють дію вільних радикалів. Оксид цинку та оксид титану — натуральні мінерали, що входять в основу формули та сприяють захисту клітин епідермісу від пагубної дії довкілля. На сьогодні мільйони людей вже відкрили для себе дбайливий догляд лінійки косметичних засобів Colorescience. Якість, інноваційні технології розробки продукції та залучення майстрів своєї справи з кожним роком виводить компанію на нові рівні в галузі косметології. Продукція з безпечними компонентами – це показник бренду Colorescience.  
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo