Главная » 2020 » Сентябрь » 23 » Microsoft випустить браузер Edge для Linux

Microsoft випустить браузер Edge для Linux

23.09.2020 в 17:34 просмотров: 442 комментариев: 0 Техно
Для компанії, яка колись називала операційну систему Linux і відкритий вихідний код поганими словами, Microsoft за останні роки зробила багато зусиль, щоб охопити обидві системи. На своїй віртуальній конференції розробників Ignite, Microsoft оголосила про декілька майбутніх нововведень, про які Ви, можливо, навіть не здогадувалися. Зокрема, випустити Microsoft Edge для Linux.

Корпорація, ймовірно, ніколи не перенесе своє основне програмне забезпечення, як-от пакет Office, в Linux. Але вона додала деякі продукти, наприклад, «полегшений» код Visual Studio і Microsoft Teams. Наступний крок – випустити Microsoft Edge для Linux вже у жовтні. З огляду на те, що новий Edge заснований на Chromium, це не зовсім великий стрибок. Але постає питання про те, які специфічні для Windows функції не перейдуть до конкурентної системи.

Доступність браузера для Linux не лише розширює базу користувачів, а й спонукає розробників Linux тестувати свої продукти в браузері Microsoft.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo