Главная » 2023 » Сентябрь » 18 » Квіти оптом: рекомендації щодо вибору

Квіти оптом: рекомендації щодо вибору

18.09.2023 в 14:51 просмотров: 233 комментариев: 0 LifeStyle
Свіжі живі квіти ніколи не втрачають своєї актуальності. Їх обирають, щоб порадувати кохану людину, подарувати на свято, створити приємну атмосферу на локації, оздобити власний сад, створити бізнес та продавати. Є велика кількість ідей, для чого можна купить квіти оптом. Це популярний у всьому світі товар, який ще довгий час буде потрібен, як для естетики, так і для гарних емоцій. Подарунок не можна назвати практичним, проте, якщо є великий жіночий колектив, то і для такої нагоди можна взяти квіти оптом, щоб значно заощадити. Півонії та тюльпани – це та класика, яка подобається майже всім.

Чому клієнти обирають саме опт?

Квіти вважаються в бізнесі не дуже стійким сегментом. Ніколи ніхто не знає, скільки локацій для весілля, дня народження, заручин або корпоративу оздобить, яку кількість готових букетів зможе продати. Проте, є дуже велика кількість справжніх поціновувачів, які точно знають, що квіти – це гарно, естетично, й вони ніколи не бувають зайвими. Тож, якщо хтось думає про бізнес, то можна продавати квіти й гарно на них заробляти, особливо, якщо вкладатися в оптові закупівлі.

Переваги великих замовлень:
  • низький цінник;
  • одноразова доставка;
  • додаткові знижки і акції;
  • широкий асортимент.
Якщо потім потрібно виконати сортування квітів, то це теж вдасться зробити за один раз, просто розподіливши їх за формою, розмірами, кольорами та іншими критеріями.
Квіти оптом: рекомендації щодо вибору

Як обирати постачальника квітів?

Важливо переконатися в якості обслуговування та самих квітів, особливо, якщо мова йде про опт. Не буде зайвим подивитися огляди і мережі, прочитати відгуки, порівняти характеристики на сайті з конкурентами.

Квіти рекомендується для розвитку бізнесу обирати за сезонами, щоб мати великі продажі та актуальність. Краще за все замовляти їх у виробника. Фірми, які самі вирощують квіти, встановлюють низький цінник.
 

Де можна замовити якісні квіти?

Якщо хтось шукає оптову доставку квітів по всій Україні, то тоді точно треба звернути увагу на https://raiflora.com.ua/. Цей інтернет-магазин вважається одним з лідерів українського ринку. Там працюють досвідчені консультанти, які детально розкажуть про конкретні квіти, особливості і переваги.

Причини обрати «Райфлора»:
  • великий асортимент;
  • якісний сервіс;
  • швидка доставка;
  • низькі ціни;
  • акції та знижки;
  • безпечне зберігання.
Щоб зробити замовлення, достатньо просто зателефонувати менеджеру та надати інформацію для оформлення.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo