Главная » 2022 » Июль » 10 » Котеджне містечко Золоче: затишок у столичному передмісті

Котеджне містечко Золоче: затишок у столичному передмісті

10.07.2022 в 02:54 просмотров: 845 комментариев: 0 LifeStyle
Велике місто дає величезні можливості для людини, яка у ньому живе. Однак, у міському житті є також свої недоліки. Це шум, постійна метушня, шалений ритм, який нехай не відразу, але стомлює людину, виснажує її, що може з часом призвести до вигоряння, депресії, хронічної втоми і не тільки. 

Кинути все і поїхати жити в село чи взагалі в ліс – надто необачне та імпульсивне рішення. Однак, навіть подібну проблему можна вирішити, не втрачаючи у комфорті, якщо перебратися жити до приватного будинку. 

На території Києва ділянки під приватні будинки представлені у мізерній кількості, а вартість їх – космічна. Не кожний таке може собі дозволити. Крім того, це все одно межа міста, навіть якщо район тихий. Варто звернути увагу на невеликі селища в безпосередній близькості до міста. Одним із фаворитів є котеджне містечко Золоче.

Що собою являє Золоче

Це одне з найкращих котеджних селищ, розташованих під Києвом. Воно вважається найбільшим в Україні. Але це далеко не єдина унікальність. Котеджне селище Золоче, незважаючи на свої розміри, добре тим, що все витримане в єдиній стилістиці. Це:
  • попереднє чітке планування ділянок, коли населений пункт тільки створювався та проектувався;
  • ідеально продумана інфраструктура, що забезпечує комфорт та безпеку мешканців;
  • наявність магазинів, дитячого садка та інших соціальних об'єктів, що дозволяють при бажанні комфортно жити всередині котеджного містечка, не залишаючи його межі;
  • стильні одно- та дворівневі будинки, побудовані із сучасних екологічно чистих та безпечних матеріалів.
Котеджне містечко Золоче: затишок у столичному передмісті

Це не дачне селище і не село, і навіть не закрита елітна територія. Проект дійсно унікальний та ідеально підходить тим, хто хоче жити в тиші, але близько до цивілізації та блага великого міста, адже до Києва їхати тут всього 15 хвилин. Тут є самі ті тиша, спокій, умиротворення, які так необхідні жителю мегаполісів.

Бажаючі можуть придбати тут ділянку та збудувати будинок за індивідуальним проектом. Або можна вибрати щось із вже готових варіантів, виставлених на продаж. Цінник будинок під Києвом має різний. Залежить від розмірів, розташування ділянки, властивостей самого будинку.

Переваги життя за містом

Їх величезна кількість. Це тиша, спокій, безпека, можливість нормально висипатися та відпочивати. Навіть елементарно снідати чи вечеряти у тиші та спокої є безцінними моментами. Тому якщо виникла думка про те, щоб перебратися за місто, котеджне містечко Золоче чудово для цього підходить.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo