Главная » 2021 » Август » 3 » Якісне буріння свердловини

Якісне буріння свердловини

03.08.2021 в 17:56 просмотров: 1426 комментариев: 0 LifeStyle
Чиста, прохолодна, постійно свіжа вода – це сьогодні велика розкіш, якою можуть користуватися власники свердловин. Але не завжди є можливість насолоджуватись таким благом, тому що інколи конструкція облаштовується неправильно, для її монтажу використовуються неякісні матеріали. Щоб буріння свердловин в Ужгороді було виконано у відповідності до вимог технології, важливо доручати виконання таких робіт фахівцям.
Якісне буріння свердловини

Самостійно чи з допомогою фахівців?

У певних випадках власник приватного домоволодіння задумується над можливістю облаштувати водяну свердловину своїми силами, щоб виграти відразу по декількох напрямках – виконати буріння, змонтувати обсадку і ін. Більшість людей має на меті зекономити на послугах фахівців чи на матеріалах. Важливо, щоб така економія не відобразилась на якості води і терміні експлуатації самостійно облаштованого вододжерела.

Можливо, своїми силами вийде зробити абіссинську криницю чи свердловину-голку. В такому випадку досить вузька обсадна труба, на кінці якої розташована гостра насадка, без великих зусиль забивається в ґрунт на невелику глибину, на якій знаходиться найближчий водоносний горизонт – на відстані від поверхні не глибше 8 метрів.

Буріння з використанням малогабаритної установки шнекового типу забезпечує можливість облаштування більш глибокої свердловини з більшим діаметром. Такі установки мають електричний чи бензиновий двигун.

Виконати буріння – це тільки половина справи. Потрібно правильно і якісно обсадити свердловину. Інколи буває, що після проходження частини стовбура власник будинку не може продовжувати роботу, тому вимушений кликати професіоналів, котрі повинні будуть закінчити почату справу – буріння чи обсадку. Плюс такого самостійного способу облаштування свердловини в тому, що власник будинку набуває певного досвіду, якого, на жаль, не достатньо для завершення проекту. В такому разі вкладені кошти, сили, здоров’я і нерви можуть бути витрачені даремно.

Якщо поставлена мета – забезпечити будинок якісною питною водою на протязі всього року з допомогою свердловини, варто не втрачати ресурси, і відразу приступати до пошуку професіоналів, які:
 
  • приймуть до уваги особливості ґрунту на ділянці;
  • підберуть правильний спосіб облаштування свердловини;
  • розрахують потужність насоса;
  • застосують якісні матеріали;
  • виконають буріння з допомогою високотехнологічної техніки і обладнання;
  • налаштують роботу автономного водопостачання і здадуть замовнику в експлуатацію.
На сайті Послуги.UA є достатньо анкет кваліфікованих фахівців, які реалізують поставлені задачі відповідно до вимог технології і побажань замовника. Більше інформації ви можете отримати на сторінках каталогу цього будівельного порталу.
 
Аватар korolyanka Яна Король
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo