Главная » 2023 » Март » 2 » Як здійснюється переробка мікроавтобуса на вантажний автомобіль

Як здійснюється переробка мікроавтобуса на вантажний автомобіль

02.03.2023 в 16:02 просмотров: 514 комментариев: 0 LifeStyle
Після закінчення певного терміну автомобіль, що відіграв свою роль, морально старіє і покладеним на нього завданням відповідати перестає. Тому у власника виникає намір змінити як зовнішність свого вірного помічника, але й підлаштувати його під сьогоднішні запити.

Приватне підприємство «Автополімер» зможе змінити ваш автотранспортний засіб, зробивши з нього нову варіацію і наділивши її необхідною для господаря виробничою функцією. Тому рекомендуємо замовити переробку фургона в мікроавтобус саме цьому підприємству – і тоді транспорт служитиме вам ще довгі роки. Для кардинальної видозміни характеристик майстри «Автополімера» здійснять переобладнання автомобілів в Україні з урахуванням заявок та вимог водія.

Вимоги, що висуваються замовником (наприклад, переробка салону мікроавтобуса), будуть виконані майстрами нашої фірми в точній відповідності до зафіксованих у договорі умов.

В результаті можуть змінитися такі характеристики та параметри автомобіля, як:
  • суттєве розширення показників та, на їх основі, можливостей транспортного засобу;
  • збільшення експлуатаційного періоду авто у зв'язку із збільшенням навантажень та рівня потужності;
  • засноване на вимогах замовника переобладнання вантажних авто може торкнутися як внутрішнього заповнення, так і зовнішнього дизайну;
  • що стосується тюнінгу, то переобладнання мікроавтобусів на вантажівку і в цьому плані може бути виконане у будь-якій варіації.
Як здійснюється переробка мікроавтобуса на вантажний автомобіль

Які заходи здійснюються при переробці фургона на мікроавтобус

Про зміну напряму експлуатаційних та інших характеристик свого «залізного коня» мріє багато автовласників. Серед заходів, що здійснюються компанією «Автополімер», можна виділити:
  • внутрішні стіни – демонтаж;
  • вікна – встановлення додаткових;
  • шумоізоляція – встановлення;
  • електрична частина автомобіля.
Існують і інші процедури, що стосуються переобладнання вантажних авто, – вони зафіксовані в прейскуранті «Автополімера». Серед таких - монтаж додаткових сидячих місць та столів. Матеріали, що використовуються «Автополімером», нарівні з обладнанням, відрізняються високим ступенем якості і знаходяться в повній відповідності до сучасних стандартів.

Не зайвим буде відзначити, що вартість переобладнання автомобіля варіюється в залежності від кількості замовлених послуг, а також вплив на ціну мають матеріали, які використовуються.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo