Главная » 2023 » Ноябрь » 8 » Як вибрати легінси для тренувань

Як вибрати легінси для тренувань

08.11.2023 в 21:58 просмотров: 715 комментариев: 0 LifeStyle

Легінси — це частина спортивного жіночого екіпірування. Вони щільно облягають ноги, та відчуваються на тілі, наче друга шкіра. Загалом використовуються під час активних інтенсивних тренувань, щоб утримувати тепло м’язів, що важливо для їхнього захисту від розтяжіння. Великий вибір легінсів представлено в інтернет-магазині “Дикий Крам” https://dykyikram.com/. В наявності моделі відомих виробників, розроблені з інноваційних тканин та в різних дизайнерських рішеннях.

Які переваги легінсів

Легінси мають зручну посадку та еластичність, що дозволяє вільно рухатися під час тренувань. Деякі моделі мають високу посадку, яка стягує талію, роблячи її візуально тоншою.

Багато моделей легінсів виготовлені з тканин, які відводять вологу, допомагаючи підтримувати оптимальний мікроклімат тіла. Цей одяг має компресійний ефект, який сприяє підтримці м'язів під час фізичних навантажень.

Як вибрати легінси для тренувань

Для яких видів спорту підходять легінси

Легінси підходять для багатьох видів спорту, включаючи:
  • Фітнес. Вони ідеальні для занять на тренажерному обладнанні, групових тренувань, під час виконання вправ з йоги, танців, зумби та інших видів фітнесу.
  • Біг. Легінси з відведенням вологи та вентиляцією допомагають відчувати більше комфорту під час бігу.
  • Кросфіт. Вони дозволяють вільно рухатися під час інтенсивних тренувань та підйомів ваги.

З яких тканин вибрати легінси

При виборі легінсів для тренувань звертають увагу на матеріали, адже від них залежить загальне відчуття комфорту та свобода рухів під час тренувань:
  • Поліестер. Високоякісний поліестер відводить вологу та швидко сохне, що робить його ідеальним для інтенсивних тренувань.
  • Еластан (спандекс). Еластичність спандексу додає легінсам необхідну еластичність та комфорт.
  • Нейлон. Матеріали на основі нейлону мають високу міцність та швидко відводять вологу.
Для тих, хто полюбляє носити одяг виключно з натуральних матеріалів, варто звернути увагу на м’які бавовняні легінси. Вони чудово дихають, не дратують шкіру, гіпоалергенні, але мають один недолік — це повна відсутність еластичності. 
Як вибрати легінси для тренувань

Якою має бути посадка легінсів

Посадка легінсів — це важливий аспект при виборі. Від висоти посадки залежить зовнішній вигляд спортсменки, адже:
  • Висока посадка надає ефекту стрункості.
  • Низька посадка більш зручна для дуже активних тренувань, коли високо цінуються прохолода тіла й зайве утеплення в області талії може заважати.
  • Середня посадка, своєю чергою, є універсальним вибором й частіше зустрічається в колекціях виробників. 
 

 

 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo