Главная » 2024 » Январь » 7 » Як вибрати ідеальний бойлер

Як вибрати ідеальний бойлер

07.01.2024 в 19:04 просмотров: 731 комментариев: 0 Техно
Електричні накопичувальні водонагрівачі останнім часом мають велику популярність. Вони відрізняються ефективністю, надійністю, простотою у використанні та безпекою. Спеціалізований магазин сантехніки у Дніпрі САНТЕХСЕРВІС представляє широкий асортимент бойлерів представленого типу. Магазин пропонує продукцію провідних виробників та гарантує їх надійність та довговічність. Але щоб зробити правильний вибір, який задовольнить усі вимоги, треба до нього підходити відповідально.

Основні різновиди

Бойлери - це електричні накопичувальні водонагрівачі, які ідеальні для тих, хто цінує простоту та надійність. Ці водонагрівачі нагрівають і зберігають воду у спеціальному резервуарі, що забезпечує безперервний доступ до гарячої води. Популярні також проточні моделі, які підходять для тих, хто цінує економію енергії та простору. Вони забезпечують гарячу воду безпосередньо при проходженні через пристрій, що дозволяє заощаджувати електроенергію.

При виборі бойлера необхідно звернути увагу на такі параметри: 
  • потужність;
  • енергоефективність;
  • безпека;
  • ізоляція бака;
  • виробник та ін.
Як вибрати ідеальний бойлер

Для невеликих сімей підійде бойлер об'ємом від 30 до 50 літрів. Цього цілком достатньо, щоб прийняти душ та перемити посуд. Великим сім'ям варто розглянути варіанти із великим обсягом. Баки з гарною ізоляцією допомагають заощадити енергію, запобігаючи втраті тепла. Вибирайте бойлер з енергоспоживанням, що відповідає вашим потребам. Наявність ТЕНу для додаткового підігріву може бути корисною у разі високої витрати гарячої води.

Слід звернути увагу на захист від перегріву. Вбудовані системи захисту забезпечують високу безпеку використання. Перевірте, скільки років гарантії надає виробник. Це може бути індикатором надійності пристрою.

Широкий вибір у магазині САНТЕХСЕРВІС

Сантехсервіс пропонує різноманітні бойлери різних потужностей та обсягів від провідних виробників. Команда експертів із задоволенням допоможе вибрати ідеальний бойлер з урахуванням особистих потреб. Купуючи продукцію в спеціалізованому магазині, можна отримати офіційну гарантію. Магазин надає послуги оперативної доставки. Доставка здійснюється по всій території України. Каталог постійно оновлюється і на віртуальних полицях з'являються нові моделі водонагрівачів. Така велика різноманітність дасть можливість кожному підібрати модель бойлера під особисті вимоги.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo