Главная » 2023 » Декабрь » 20 » Як в Україні приймати платежі на PayPal

Як в Україні приймати платежі на PayPal

20.12.2023 в 20:37 просмотров: 578 комментариев: 0 LifeStyle

Багато підприємців шукають можливості реалізовувати власний товар на ринках країн Західної Європи та США. Це не дивно, оскільки таким чином можна значно збільшити кількість потенційних клієнтів. До того ж в країнах заходу вони набагато більш платоспроможні ніж в Україні. Однак багато хто стикається з труднощами через те, що платіжний сервіс PayPal відсутній в Україні. Та це не означає, що в Україні приймати такі платежі неможливо. Дізнатися більше про це ви можете на сайті: https://westernbid.com/paypal.
 

Як отримувати платежі на PayPal в доларах

Компанія PayPal повністю не працює в Україні. А це означає, що є певні обмеження і приймати комерційні платежі через цю систему неможливо. Однак є декілька можливостей зробити це легально та зручно. Працюючи з Western Bid, ви зможете надати вашим покупцям можливість оплачувати покупку товарів через PayPal. Це оптимальний варіант, який допомагає спростити процедуру запуска та свого інтернет-магазину чи облікового запису на маркетплейсі.
 

Якщо вас цікавить, як отримувати платежі на PayPal, оптимальним рішенням буде звернення по допомогу до компанії «Western Bid». Це компанія, яка не тільки дозволяє швидко та вигідно виводити гроші з цієї платіжної системи. Кожен її партнер, а це можуть бути як власники сайтів, так і продавці на маркетплейсах, може розраховувати на такі основні переваги:

  • послуги фулфілменту за вигідним прайсом;
  • допомога в реєстрації компанії в США;
  • захист інтересів партнерів, якщо на платформі PayPal був відкритий диспут;
  • доставка продукції в будь-які країни світу зі знижкою розміром до 80%.

«Western Bid» – це надійний партнер, який незмінно допомагає українським підприємцям збільшувати частку своєї долі на ринках США та країн Західної Європи.

Як в Україні приймати платежі на PayPal

Як приймати платежі PayPal в Україні

Користування сервісом «Western Bid» в Україні не потребує від підприємців якихось особливих знань чи вмінь. Потрібно просто виконати декілька основних дій:

  1. Створити обліковий запис на платформі «Western Bid». Таким чином ви отримаєте доступ до особистого кабінету та низки функцій та послуг, які допоможуть ефективніше реалізовувати власний товар через свій сайт чи маркетплейс.
  2. Підключення інтернет-магазину до облікового запису на платформі «Western Bid». В такому випадку кожна транзакція буде автоматично висвітлений в системі.
  3. Виведення платежів з системи Western Bid. У вас є можливість отримати платіж на банківську картку, криптогаманець або оформити видачу готівкою у доларах.

Компанія «Western Bid» незмінно пропонує власним клієнтам високий сервіс та низькі комісії, яка складає всього лише 4% від кожного платежу. Вона співпрацює з різними сайтами та маркетплейсами. До того ж клієнтами компанії можуть бути як фізичні особи так і ФОП, і юридичні особи.
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo