Главная » 2022 » Август » 12 » Як обрати військові тепловізори та тепловізійні приціли

Як обрати військові тепловізори та тепловізійні приціли

12.08.2022 в 16:27 просмотров: 12117 комментариев: 1 LifeStyle
Тепловізори – це оптично-електронні прилади для розпізнавання об’єкту на відстані. Сьогодні вони, як ніколи, є дуже потрібні нашим, українським військовим на ряду з тепловізійними прицілами.

Це, ніби очі, для військових, допомагають вчасно помітити ворога, та боротися з диверсантами. Тепловізійні приціли встановлюються на, різного типу, зброю, що допомагають більш точно цілитись. Отже, неабияк важливим є якість такого обладнання.
 

Види тепловізорів

Загалом, можна виокремити два основних типи тепловізорів:
  1. Стаціонарні. Вони досить великі, та відрізняють температуру в діапазоні від -20 до +20000 градусів. Їх називають пристроями третього покоління, і для гарної роботи використовують азотне охолодження.
  2. Переносні моделі. Зручні, мобільні та функціональні, вони відразу розшифровують отриману інформацію.
Такі моделі мають більшу затребуваність у військових, особливо в умовах війни.

Купити тепловізори військові та тепловізійні приціли можна у спеціалізованному інтернет-магазині. Вони можуть розпізнавати об’єкти на відстані до 1700 метрів.

Модель Pulsar Axion 2 XQ35, наприклад, може забезпечити високу якість зображення за різних погодних умов. Дальність вимірювального об’єкту, розміром з людину – 1300 метрів, лінійне поле зору 18,2 метри на 100 метрів.
Як обрати військові тепловізори та тепловізійні приціли
Ця модель вирізняється, також, надміцним міцним корпусом з магнієвого сплаву та потужною батареєю, що дає можливість безперервної роботи без підзарядки до 11 годин. Також, пристрій може працювати і від точки Wi-Fі, та легко підкорюється як професіоналу, так і аматору.

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH35L LRF, обладнання з категорії «спеціальних», підходить для виявлення об’єкту в екстремальних умовах. Здатен виявляти ціль на відстані до 1800 метрів у будь-якій місцевості, показуючи контрастне, яскраве зображення такої фігури. Час роботи понад 6 годин без підзарядки. Корпус вологонепроникний, що дає можливість працювати і в дощ, і при високій вологості повітря. Зарядка від електричної мережі, можливе приєднання до Wi-Fi.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 1
avatar
1 volodyamoskal • 11:14, 19.10.2023
Я ценю высокий профессионализм и ответственность фирмы Edmans & Co в оформлении визы в Великобританию https://edmansco.com/tier-2-visa-general/ . Они работают быстро и эффективно
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo