Главная » 2024 » Январь » 12 » Інтернет-магазин ringoo – місце де можна вигідно придбати електроніку та гаджети

Інтернет-магазин ringoo – місце де можна вигідно придбати електроніку та гаджети

12.01.2024 в 02:08 просмотров: 586 комментариев: 0 Техно

Сьогодні в інтернеті можна знайти безліч магазинів, які пропонують купити абсолютно різні товари з доставкою в будь-який регіон країни. Наприклад, можна вигідно придбати електроніку та необхідні гаджети, вибравши її на сайті перевіреного магазину, який пропонує широкий асортимент. Одним із найпопулярніших можна назвати магазин ringoo – тут справжній рай для тих, хто любить комфортне життя та хоче оточити себе гаджетами. Тут також можна знайти товар на подарунок за дуже привабливою ціною.

Чому українці обирають магазин ringoo

Цей майданчик реалізує товари з гарантією. Важливо відзначити, що кожен продукт має сертифікат, що дозволяє його реалізацію на території України. У разі, якщо клієнт не задоволений якістю, функціональністю або у нього виникло бажання повернути товар з різних причин, це допускається за умови прийняття відповідного рішення сервісним центром протягом 14 днів з моменту покупки.

Щодо асортименту, то він досить великий. У каталозі є:

  • портативні колонки;
  • гаджети із портами USB та Type-C;
  • дротові та бездротові мишки й навушники;
  • смарт-приставки;
  • смартфони та планшети;
  • комп'ютери та багато іншого.

Особливо часто покупці замовляють відносно недорогі смартфони Xiaomi або Huawei, які можуть бути виготовлені у китайській та глобальній версіях.

Чим вони відрізняються між собою

Багато азіатських брендів, у тому числі й вищезазначені, виробляють техніку з урахуванням потреб внутрішнього ринку або для світових продажів. Глобальна версія означає, що пристрій призначений для продажу за межами Азії. Відмінною особливістю таких телефонів є багатомовне налаштування. У китайських моделях на пакуванні, в інструкції та всередині пристрою текст представлений ієрогліфами, які зрозумілі місцевим споживачам.

Інтернет-магазин ringoo – місце де можна вигідно придбати електроніку

У зв'язку з цим виникає питання – навіщо купують китайські моделі в Україні? Відповідь проста – вони дешевші. Тому ті, хто може «перепрошити» техніку, заощаджують та займаються цим самі. Однак є мінус – у цьому випадку гарантія від продавця може бути недійсною. А проблеми із програмним забезпеченням та завантаженням шкідливих файлів – найчастіша причина ламання смартфонів.

Експерти ringoo рекомендують купувати пристрої для себе й в подарунок, призначені саме для європейського ринку. Крім мовних особливостей, існують відмінності у частотах роботи та особливостях прийому інтернет-сигналу, що може позначитися на роботі азіатських моделей у країнах Європи.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo