Главная » 2022 » Октябрь » 8 » Фасадні люльки: особливості

Фасадні люльки: особливості

08.10.2022 в 13:00 просмотров: 770 комментариев: 0 LifeStyle

Щоб проводити певні заходи на висоті, слід скористатися спеціальною технікою. Фасадні люльки – найефективніший підйомний механізм, який можна використовувати на різних будівельних майданчиках.

Основні вимоги

Щоб ідентифікувати фасадну люльку, слід звернути увагу на маркування. До неї вносять таку інформацію:

  • марка та найменування виробу;
  • максимально можлива вантажопідйомність;
  • допустима висота для проведення робіт;
  • виробник;
  • дата, коли проводився технічний огляд.

Щоб зробити вибір на користь привабливої моделі, слід звернути увагу до основних вимог безпеки. В обов'язковому порядку підлога підйомника має бути не тільки твердою, а й рівною. Обов'язково має бути в наявності нековзне покриття. Фасадна люлька повинна витримувати встановлену вагу. Більшість фасадних колисок керується за допомогою пульта. Додатково до складу введено звукове попередження та система блокування. Для забезпечення прийнятного рівня безпеки до складу входять перила, виготовлені із міцних матеріалів.

У яких випадках можна використовувати люльку?

Фасадні люльки можуть бути використані у разі, якщо сприятливі метеоумови. Так, швидкість вітру має перевищувати 8-10 м/с. Не варто використовувати цю техніку у випадку, якщо на механізмі є шар зледеніння. Заборонено користуватися люльками і у випадку, якщо досить погана видимість.

Обов'язково фасадна люлька має бути поставлена на облік. Її мають тестувати та перевіряти. Для цього залучається акредитована лабораторія, яка зможе успішно протестувати техніку.

Фасадні люльки: особливості

Причини популярності перевірених фасадних колисок

  1. Рівень надійності техніки досить високий. Це дає можливість використовувати фасадну люльку у різноманітних умовах.
  2. До складу входять механізми, за допомогою яких можна підвищити рівень захисту та безпеки.
  3. Для конструювання фасадної люльки застосовуються перевірені та високоякісні матеріали. Тому вони витримують суттєве навантаження. Але обмеження максимальної вантажопідйомності слід брати до уваги.
  4. Всі фасадні люльки проходять тестування, що дозволяє виявити всі недоліки. Це важливо, так як роботи проводять на деякій висоті.

Щоб вибрати та придбати якісну техніку, слід звертати увагу на безліч параметрів. Оперуючи переліченими вище даними, характеристиками, можна вибрати і придбати фасадні люльки, які можна використовувати в різних ситуаціях.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo