Главная » 2023 » Май » 15 » Друк на одязі – ефективний спосіб брендування

Друк на одязі – ефективний спосіб брендування

15.05.2023 в 05:31 просмотров: 8438 комментариев: 0 LifeStyle
Поступово кожна компанія чи організація приходить до розуміння того, що їй необхідно виділитися, щоб підвищити продажі. І у цьому випадку ідеальним варіантом стане брендування речей. Суть цього процесу у тому, що у окремі предмети гардероба наносять фірмову символіку, товарні знаки, іншу інформацію. Все це дозволяє використовувати одяг як носій реклами. Подібна дія дає можливість збільшити суттєво чисельність клієнтів та підвищити обсяги продажів. Чому ще нанести принт на одяг – це гарна ідея та як він виконується?

Чому друк на одязі популярний?

Саме одяг вважається найбільш популярним сувеніром, який надає організація чи компанія. Все тому, що таким подарунком більшість неодмінно скористається і це побачать інші люди, а разом з цим вони побачать і рекламу. Такий одяг можна подарувати колегам, керівництву, діловим партнерам чи потенційним інвесторам. Усе це позитивно впливає на сприйняття бренду. І брендований одяг від Асап Сервіс, відповідно, сприяє підвищенню продажів.

За допомогою брендованого одягу або окремих предметів гардеробу можна зробити фірму більш унікальною та стильною. За допомогою друку на одязі можна підкреслити професіоналізм та максимальну довіру. Але важливо пам'ятати, що тільки правильно підготовлений одяг дозволить створити репутацію для компанії.
Друк на одязі – ефективний спосіб брендування

Які види друку найбільш популярні і популярні?

Брендувати можна різноманітні види одягу (футболки, світшоти, толстовки, кепки та багато інших елементів). Для того щоб нанести логотипи або інші дані на речі, можуть бути використані різноманітні способи та методи.

Серед загального числа виділяється кілька методик, популярність яких не знижується протягом довгого часу:
  • Вишивка. Ця технологія вирізняється естетичністю, тривалим збереженням початкових характеристик. Для того щоб реалізувати поставлене завдання, професіонали Asap Service користуються лише кольоровими нитками, що вирізняються високим рівнем якості.
  • Термотрансфер. Відмінна риса цієї технології полягає в тому, що на обраний предмет одягу логотип наноситься за допомогою спеціально підготовленої плівки. З плівки відповідним способом вирізується потрібний елемент. Додатково створюється відповідний тиск. Для цього застосовується відповідний прес.
Щоб реалізувати найцікавіші ідеї, варто звертатися до перевірених компаній. І ТОВ АСАП СЕРВІС надає такі послуги багато років.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo