Главная » 2023 » Декабрь » 25 » Де купити пиломатеріали з доставкою?

Де купити пиломатеріали з доставкою?

25.12.2023 в 20:05 просмотров: 409 комментариев: 0 LifeStyle
Будівництво, ремонт, облагороджування ділянки, створення виробів із цільного дерева – під час усіх цих робіт застосовуються пиломатеріали. Але в чому різниця між дошкою, рейкою і брусом? З яких сортів деревини вони виробляються? Які краще купити пиломатеріали для різних цілей? Відповіді на ці питання ви отримаєте в нашому короткому огляді.
 

Пиломатеріали від виробника — обираємо за категоріями та сортами

При поздовжньому і поперечному розпилі деревини виходять рівні частини з певною формою і габаритами — це і є пиломатеріал. Сфера застосування залежить від того, з якого дерева зроблені дошки, бруски або рейки. Хвойні породи використовуються для зведення несучих конструкцій під час будівництва, вироби з листяних — для оздоблювальних робіт. Кожна з порід дерева має свої переваги та недоліки, тому якщо ви хочете купити пиломатеріали для зведення, наприклад, сходів або підлоги, то частіше тут використовуються бук і дуб, оскільки вони міцні, мають гарний візерунок і довговічні.

Де купити пиломатеріали з доставкою?

Усі дошки, пиломатеріали відрізняються сортом виробництва, є:

  • високий — застосовується для суднобудування, не має дефектів;
  • перший сорт — використовується в деревообробній промисловості;
  • другий — при виготовленні меблів;
  • третій і четвертий сорт — будівельний.
За ступенем обробки пиломатеріали бувають:
  • обрізні — характеризуються прямокутною формою профілю, який утворюється шляхом спилювання зайвих бічних сторін колоди;
  • необрізні — можуть мати необроблені ділянки;
  • і стругані — оброблені з одного або декількох боків.
На сайті магазину ЛісТОРГ можна переглянути пиломатеріали від виробника і вибрати ті, що підходять вам за розміром. Також на сайті компанії можна прорахувати кількість необхідного вам матеріалу.
 

Де вигідно купити дошку в Дніпрі?

Якщо досвідчені майстри завжди знають, що їм необхідно, то фахівцям-початківцям, або людям, які самостійно роблять ремонт, буває складно вибрати пиломатеріал, відрізнити брус від рейки, або визначитися з тим, які дошки в Дніпрі купити. Залежно від розмірів і механічних характеристик в інтернет-магазині https://lestorg.dp.ua ви можете знайти:

Де купити пиломатеріали з доставкою?

  • дошку — її товщина не перевищує 100 мм, а ширина має бути мінімум удвічі більшою; 
  • брус — має квадратний або прямокутний перетин, товщина від 100 мм і ширина не перевищує подвійної товщини;
  • рейка — може мати прямокутний або квадратний перетин, виробляється шляхом розпилу дошки або бруса, тому має невелику ширину.
Найприйнятніша ціна завжди буде від виробника, тим більше компанія пропонує доставку по області та всій Україні на вашу адресу. Вам необхідно тільки вибрати матеріал, наприклад брус із сосни, і оформити замовлення, оплата можлива під час отримання товару.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo