Главная » 2024 » Февраль » 15 » Чому ми все частіше ремонтуємо телефони, а не купуємо нові?

Чому ми все частіше ремонтуємо телефони, а не купуємо нові?

15.02.2024 в 17:10 просмотров: 457 комментариев: 0 LifeStyle
Сьогодні провідні виробники намагаються перевершити один одного в ідеях і застосуванні нових рішень. У телефонах використовують сканери відбитків пальців, великі технології розпізнавання облич, безконтактні платіжні модулі NFC, і все це укладено в тонкому кілька міліметровому корпусі.

Телефон - вигідне вкладення і гарантія від виробника

Обізнаність людей зростає з кожним роком, завдяки чому деякі з нас усвідомили, що замкнене коло "купити - експлуатувати - викинути - купити" не має сенсу. По-перше, коли ми щороку купуємо новий телефон, то залишаємо велику кількість електровідходів, а по-друге, дешеві телефони мають середню якість і їх доводиться часто міняти.

Пам'ять швидко забивається, телефон "замовкає", батарея майже нежива. Ось чому через кілька місяців "мертвий смартфон" опиняється на дні шухляди столу. Якщо врахувати, скільки грошей ми витрачаємо щороку на новий пристрій, то досить просто підрахувати, що купівля кращого, трохи дорожчого пристрою вигідніша.

Такі відомі бренди, як Samsung, Huawei або Apple, пропонують продукти найвищої якості, які завдяки хорошим компонентам прослужать нам навіть кілька років.

Раціональність ремонту

 Купуючи дорожчі смартфони, ми приходимо до висновку, що їхній ремонт вигідний. Заміна дисплея або батареї в преміальному смартфоні, у якого попереду ще кілька років служби, здається розумним рішенням. Ремонт мобільних телефонів потихеньку повертається в моду, а провести заміну батареї можна зробити тут https://www.aks.ua/remont-telefony/zamena-akkumulyatora.html.  

Ми усвідомлюємо цінність пристроїв і компетентність професійних сервісних техніків, які швидко діагностують проблему і ремонтують пристрій. Ми звертаємося до сервісу, коли нам потрібно замінити дисплей, гніздо для зарядки або акумулятор. Більшість проблем можна вирішити з невеликими фінансовими витратами.

Коли варто обирати офіційний сервісний центр?

Ми завжди можемо звернутися в офіційний СЦ, але це особливо важливо, коли пристрій ще перебуває на гарантії виробника. Стороннє втручання всередину телефону призведе до її втрати. Другим дуже важливим аспектом вважається те, що при обслуговуванні в офіціалів, ви отримуєте професійний сервіс, а ваш телефон - оригінальні комплектуючі та аксесуари.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo