Главная » 2022 » Август » 29 » Бюро перекладів у Києві

Бюро перекладів у Києві

29.08.2022 в 22:40 просмотров: 743 комментариев: 0 LifeStyle

Бюро перекладів у Києві «Держпереклад» надає великий спектр перекладацьких послуг: робота з текстами будь-якого рівня складності, документами фінансової, юридичної, технічної, медичної спрямованості, складеними відповідно до міжнародних стандартів.

Ми здійснюємо переклад документів у Києві https://translation.center/ukr з / на англійську, французьку, німецьку, іспанську, італійську та інші мови.

Фахівці нашої компанії займаються перекладами документації різного типу: технічних регламентів, інструкцій, медичних довідок, статутної документації юридичних осіб, документів для участі в тендерах тощо.

Наше бюро працює з будь-якими документами, як з особистими - паспортами, свідоцтвами, довідками, так і корпоративними - плани, звіти, презентації.

Ми здійснюємо технічний переклад різного рівня складності. Наша команда здійснює нотаріальне засвідчення й проставляє апостиль, проводить консульську легалізацію. Ми виконуємо нотаріальні переклади в Києві в повній відповідності з чинним законодавством України. Послуга надається як для фізичних, так і для юридичних осіб. Наші фахівці візьмуть на себе всі обов'язки з передачі документів у Міністерства.

Бюро перекладів у Києві

Крім того, ми працюємо над художніми текстами, з відео, аудіозаписами, перекладаємо або локалізуємо веб сайти. Наші співробітники проходять постійну перевірку рівня своєї працездатності: беруть участь у різних заходах в якості перекладачів, орієнтуються в термінології й вузьких областях знань, здійснюють щодня переклади документів будь-якого рівня складності.

Ми цінуємо вашу довіру, тому надаємо вигідні тарифи й бонуси, які будуть постійно збільшуватися, якщо ви продовжите співпрацювати з нами на постійній основі або протягом тривалого проміжку часу. Ми гарантуємо конфіденційність будь-якої інформації щодо наших клієнтів.

В основі діяльності бюро лежить індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми завжди готові прийти до вас на допомогу. Замовити наші послуги перекладу можна будь-яким зручним для вас способом - безпосередньо у нас в офісі, по телефону, написавши нам на e-mail або заповнивши онлайн - форму на сайті.

Готові документи ми віддаємо клієнту прямо в руки або ж відправляємо кур'єром або поштою. Ознайомитися більш детально з нашими послугами, ви можете на нашому сайті https://translation.center/ukr/pereklad-cina. Якщо у вас залишилися питання, ми готові оперативно на них відповісти - наш менеджер зв'яжеться з вами зручним для вас способом протягом 15 хвилин.

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/dozeninfo
Фотографии по теме
Комментарии 0
avatar
Copyright © Все права защищены: 2018 - 2024 Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник DOZENinfo